Yhteystiedot

Hammaslääkäri Mari Peltola
 

DentaMari Oy

Puolikuu 1 A
02210 Espoo

Avoinna ma-pe, myös ilta-aikoja.

Ajanvaraukset ja –muutokset vain puhelimitse, kiitos.

  09 803 1950

Vastaanotto sijaitsee Espoon Olarissa. Sekä seutu- että lähiliikenteen bussipysäkit ovat aivan lähellä. Omalle autolle on oven edessä parkkitilaa, paikat on merkitty ”hammaslääkärin asiakkaille” -kylteillä.

 


Anna palautetta

Toimintamme kehittämiseksi toivomme palautetta. Voit lähettää viestisi alla olevalla lomakkeella. Mikäli toivot yhteydenottoa, muistathan jättää yhteystietosi, lähettäjän sähköpostiosoite ei näy meille automaattisesti.

Kuluttajasuojalain mukainen tiedotus: Jos olette tyytymätön hoitoonne, toivomme että otatte yhteyden henkilökuntaamme asian selvittämiseksi. Teillä on myös mahdollisuus tehdä asiasta kirjallinen muistutus, mikäli asian selvittäminen vapaamuotoisesti ei tuota tulosta. Lisätietoa Aluehallintoviraston sivuilta. Jos hoitoa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

1.1.2024 alkaen potilasasiamiestoiminta on siirtynyt hyvinvointialueiden potilasasiavastaavien hoidettavaksi (laki potilasasiavastaavista ja sosiaaliasiavastaavista 739/2023). Olethan muutoksen jälkeen tarvittaessa yhteydessä oman hyvinvointialueesi potilasasiavastaavaan.

Kutsuajan vahvistus

Kirjoita alla olevan lomakkeen viestikenttään kutsuaikasi päivämäärä. Jos haluat vahvistukselle kuittauksen, lähetetään se pyynnöstä. Sähköpostin määrän lisääntyessä olemme luopuneet automaattisesta vastauksesta. Myös muutostoiveet on kätevintä esittää soittamalla vastaanotolle, p. 09 803 1950. Huom! Tekstiviesti tähän lankanumeroon ei tule perille! Tekstiviestin voi lähettää numeroon 040 556 2628.

Palaute / kutsuajan vahvistus

Kuvavarmenne